Datum KLM Open 2025 bekend: 5 tot en met 8 juni

Het KLM Open keert in 2025 voor de derde keer terug naar golfbaan The International, gelegen nabij Amsterdam. Het prestigieuze internationale golftoernooi, dat deel uitmaakt van de DP World Tour, vindt plaats van 5 tot en met 8 juni 2025. De edities van 2019 en 2024 in de metropoolregio Amsterdam waren de best bezochte toernooien tot nu toe en leverden winst op voor respectievelijk de Spaanse Sergio Garcia en de Italiaanse Guido Migliozzi.


Nieuwe datum

In vergelijking met 2024 wordt het KLM Open komend jaar twee weken eerder gespeeld, van 5 tot en met 8 juni, rond het Pinksterweekend. Deze nieuwe datum valt in de week voorafgaand aan het US Open en heeft daarnaast als voordeel dat er in dit Pinksterweekend geen andere grote toernooien in Europa plaatsvinden. Het KLM Open blijft de thuisbasis voor de beste golfers van Europa en belooft ook in 2025 een fantastisch evenement te worden voor spelers en publiek.
Met de slotdag in het Pinksterweekend verwacht de organisatie weer veel publiek. In 2024 werd het publiek getrakteerd op een wervelende ontknoping, waarbij Guido Migliozzi de beste bleek in de play-off met Joe Dean en Marcus Kinhult. Joost Luiten was met een gedeelde 15de plaats de beste Nederlander en Lars van der Vight de beste amateur.
Start ticketverkoop
De officiële ticketverkoop start al dit jaar: op 14 november 2024. Vaste bezoekers wordt aangeraden om hun inbox en de KLM Open social mediakanalen in de gaten te houden voor updates.
Great Golf, Good Times
Ook in 2025 kunnen bezoekers zich verheugen op een unieke ervaring waarin topsport centraal staat. Naast de kans om de beste golfers in actie te zien, biedt het toernooi ook uitstekende mogelijkheden voor ontspanning met vrienden of familie. Opvallend was de verjonging onder de bezoekers: de gemiddelde leeftijd lag in 2023 tien jaar lager dan in 2022. Voor alle bezoekers geldt dat zij weer kunnen deelnemen aan de verschillende activiteiten die tijdens het toernooi worden georganiseerd. Uiteraard staat in 2025 ook het succesvolle ‘Beat the Pro’ weer op het programma.
Over het KLM Open
De 105de de editie van het KLM Open vindt plaats van 5 tot en met 8 juni 2025 op golfbaan The International bij Amsterdam. Het toernooi, dat onderdeel is van de DP World Tour, wordt georganiseerd door TIG Sports en ondersteund door partner KLM. 

Meer Nieuws

Terugblik op WK shorttrack 2024: jong publiek en hoge waardering

Terugblik op WK shorttrack 2024: jong publiek en hoge waardering

Tilburg maakt zich klaar voor ISU Shorttrack World Tour

Tilburg maakt zich klaar voor ISU Shorttrack World Tour

Vernieuwende Nederlandse wielerkoers in de maak voor najaar 2025

Vernieuwende Nederlandse wielerkoers in de maak voor najaar 2025