0
00:00

KLM Open

Partners: KLM & ING Private Banking

Het Dutch Open is een van de oudste toernooien op de European Tour én het oudste internationale sporttoernooi van Nederland! Drama’s, wereldsterren, Nederlands succes en euforische taferelen hebben van ‘ons’ Open een toernooi van wereldformaat gemaakt.

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het Corona virus (COVID-19) kan het KLM Open in 2020 niet doorgaan en wordt de 101ste editie uitgesteld naar 2021.

De gloednieuwe 18-holes golfbaan ten zuidwesten van ’s-Hertogenbosch is een initiatief van Robert van der Wallen. De ondernemer liet het ontwerp maken door de gerenommeerde Amerikaanse golfbaanarchitect Kyle Philips. Op 10 september 2018 is Bernardus Golf officieel geopend. Het KLM Open is blij weer een nieuwe parel aan de historie van het toernooi toe te voegen.

Nederlands beste golfer en ambassadeur van het KLM Open Joost Luiten speelt regelmatig op Bernardus en is overtuigd van deze keuze. Hij kijkt er naar uit. ‘Bernardus is top! Over alles is nagedacht. Een fantastisch clubhuis, een uitdagende 18-holes golfbaan en de beste oefenfaciliteiten van Nederland. Daarnaast is iedereen welkom en is het er gezellig.’

Kijk voor meer informatie op www.klmopen.nl