Historic Grand Prix voor alle liefhebbers van autosport

Source: dutchgp.com

De kaartverkoop voor de Historic Grand Prix 2022 is vandaag gestart! De in ere herstelde Historic Grand Prix van Nederland vindt dit jaar plaats op 15,16 & 17 juli op CM.com Circuit Zandvoort. Voor de vele autosportliefhebbers is dit het belangrijkste historische race-evenement van Nederland. De organisatie is in handen van de Dutch Grand Prix, die ook de F1 Heineken Dutch Grand Prix organiseert. De initiatiefnemers zijn bijzonder trots Chris Zegers aan te mogen kondigen als ambassadeur van het evenement. 

Voor jong en oud
Voor alle racefans die nog niet eerder in aanraking zijn gekomen met de historie van de autosport is dit de kans. De Historic Grand Prix is het nummer 1 historische race event van Nederland. Bucket-list materiaal voor alle autosportliefhebbers, zowel voor deelnemers als fans. Maar ook voor liefhebbers van goed georganiseerde topsportevenementen is de Historic Grand Prix een unieke beleving. Voor de bezoekers is het event een ontdekkingstocht naar de rijke historie van onder andere de Formule 1 autosport op Circuit Zandvoort in de entourage van een openluchtmuseum. Van de klassieke en zeer exclusieve racebolides, de aankleding, het entertainment, tot het eten in de verschillende foodcourts; dat alles maakt de Historic Grand Prix tot een uniek evenement voor jong en oud. Om dit te benadrukken, biedt de organisatie, alle bij de Dutch Grand Prix geregistreerde fans, de mogelijkheid twee kinderen gratis mee te nemen naar het event, bij aanschaf van een ticket. Mis het niet en koop nu jouw tickets voor de Historic Grand Prix op https://historicgrandprix.nl/!
Chris Zegers – ambassadeur Historic Grand Prix
Ik herinner me nog goed dat ik aan de hand van m’n vader naar het circuit in Zandvoort ging. Wat een wereld ging daar voor mij open. Het neusje van de zalm -de Formule 1- zo dichtbij. Gefascineerd door het vermogen, de snelheid en het geluid. M’n liefde voor mooie snelle auto’s is daar geboren. Zo ook m’n interesse in de techniek achter de auto’s. Tenslotte zijn ’t de innovaties van destijds waar we vandaag de dag allemaal plezier van hebben. Ook als ik in m’n gerenoveerde klassieker een ritje maak. Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontvangen in Zandvoort en je deelgenoot te maken van deze bijzondere wereld.”

Meer Nieuws

Tilburg vanaf 2024 gaststad voor internationale shorttrackwedstrijden

Tilburg vanaf 2024 gaststad voor internationale shorttrackwedstrijden

Bureaus bundelen krachten en lanceren GoodFellows

Bureaus bundelen krachten en lanceren GoodFellows

27th IHF Women’s Handball World Championship 2025

27th IHF Women’s Handball World Championship 2025