Ticketverkoop gestart voor ISU WK Shorttrack in Ahoy, maart 2024

Terwijl de elite van het internationale shorttrack in Dordrecht bezig is met de World Cup Finale gaat vanmiddag de verkoop van start voor de ISU WK Shorttrack 2024. Die wereldkampioenschappen worden gehouden in Rotterdam Ahoy, van 15 t/m 17 maart 2024. Wie toegangskaarten wil bestellen, doet dat via de ticketshop.

De ISU WK Shorttrack keren dus terug in Rotterdam, waar het toernooi in 2017 een spectaculair succes bleek. Eigenlijk zou Ahoy in 2021 opnieuw het decor vormen voor dit mondiale toernooi, maar vanwege de coronapandemie ging dat feest niet door. Dordrecht bood toen een helpende hand en trad op als gastheer voor ’s werelds beste shorttrackers, die hun wedstrijden wel zonder publiek moesten afwerken.

De WK 2021 werden sportief een groot succes voor TeamNL Shorttrack, vooral dankzij een onverslaanbare Suzanne Schulting. Volgend jaar strijden de Nederlandse shorttrackers opnieuw in eigen land om de wereldtitels. Ditmaal wel met de steun van het thuispubliek op de tribune. Dat zoiets verschil maakt, blijkt dit weekend weer bij de World Cup Finale in Dordrecht.

In Rotterdam Ahoy zullen nog veel meer toeschouwers de rijders aanmoedigen. Naast de titelstrijd op de verschillende afstanden, kunnen fans daar genieten van veel meer dan alleen sport kijken. TIG Sports, eventpartner van de KNSB en ISU, staat garant voor volop entertainment en fan-activiteiten in Ahoy.

Wil jij nu al zeker zijn van de beste plekken? Bestel dan je tickets via de shop!

Ga naar schaatsen.nl!

Meer Nieuws

Een race, een feest en een winnaar Like No Other

Een race, een feest en een winnaar Like No Other

Vier jaar om je te verheugen, vier jaar om na te genieten

Vier jaar om je te verheugen, vier jaar om na te genieten