Bureaus bundelen krachten en lanceren GoodFellows

Een bureaunetwerk dat koploper wil zijn in één gedeelde specialiteit: live-ervaring en alle daaraan verbonden marketingcommunicatie en diensten. TIG Sports, Kumpany, BetterMatter, Crewfood en Eventmakers bundelen hun krachten in GoodFellows. Niels Markensteijn, Norbert Chevalier en Jan Paul de Wildt zijn de initiatiefnemers achter het gelanceerde collectief.

Foto v.l.n.r: Jan Paul de Wildt, Norbert Chevalier en Niels Markensteijn.

“Voor events en merken ligt de lat steeds hoger om zich op innovatieve wijze te verbinden met doelgroepen en domeinen. De behoefte aan live-contact wordt alleen maar groter. On- en offline versmelten steeds meer maar échte verbinding tussen mensen, merken en hun gedeelde passies ontstaat in onze ogen het best in die veranderende live-wereld”, legt Jan Paul de Wildt, eigenaar van Kumpany uit.

Alle diensten, domeinen en doelgroepen
De GoodFellows-bureaus zijn gespecialiseerd in het maken van die verbinding. Vanuit hun afzonderlijke expertises zijn ze gezamenlijk in staat om de hele keten van strategie, creatie en productie rondom live-ervaring te faciliteren. Diensten variëren van het organiseren van toonaangevende events, merkactivatie, (video)content, campagnes en crewcatering tot vrijwilligersmanagement. De bureaus brengen jaren ervaring mee in sport, entertainment, kunst en cultuur, maatschappelijke doelen en brand events.

De bureaus zijn mede-organisator van of nauw betrokken bij internationale evenementen als het KLM Open (golf), EK’s en WK’s, de Dutch Grand Prix en concepten als Huis van Oranje en Olympic Festival. Ze ontwikkelen merkactivaties voor klanten als NS, VodafoneZiggo, Nespresso, HBOMax en Holland Casino. En ze leveren diensten voor evenementen als het ABN AMRO Open Tennis, de Zwarte Cross en het Eurovisie Songfestival.

Zelfstandige labels, dienstbaar collectief
“De Fellows blijven zelfstandige bureaus met eigen labels, klanten en management”, verklaart Niels Markensteijn, partner van TIG Sports. “Door de samenwerking wordt het makkelijker om klanten een breder dienstenpakket aan te bieden. Ook betekent bundeling efficiency, ontzorging, een groter netwerk en meer slagkracht om grotere en diversere projecten aan te nemen. Door de netwerkorganisatie kunnen de Fellows doen waar ze het best in zijn: mensen verbinden door samen de allerbeste live-concepten te ontwikkelen.”

Groei van het netwerk
”De markt consolideert en vraagt om partijen die alle denkbare diensten kunnen leveren op het hoogste niveau. GoodFellows is ambitieus”, sluit Norbert Chevalier, partner van TIG Sports af. “We gaan op zoek naar kwalitatieve uitbreiding van ons netwerk met ondernemende partijen die bewezen meerwaarde hebben en die een logische aanvulling vormen op de bestaande diensten van GoodFellows.

Wie zijn GoodFellows?

TIG Sports Internationale sportevenementen
TIG Sports is sinds 2004 gespecialiseerd in het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige internationale sportevenementen. Inmiddels is TIG Sports een multi-sportbedrijf en actief binnen onder meer beachvolleybal, hockey, roeien, schaken, shorttrack, formule 1, zeilen en atletiek.

Kumpany Merkactivatie
Kumpany helpt merken doelgroepen te activeren. Met live activaties, video’s en interactieve campagnes die het verschil maken. Van strategie tot creatie en productie. Kumpany verleidt al 24 jaar mensen en merken tot écht contact, interactie en verbinding.

BetterMatter Videobureau
BetterMatter is een ervaren club van creatieve videomakers die donders goed weten hoe je relevant blijft voor je publiek. Van vraag naar advies naar concept naar productie. BetterMatter creëert en produceert de beste formats, de mooiste moodfilms, de vetste afters, de grappigste tutorials en de verleidelijkste promo’s.

Crewfood Crewcatering
Crewfood is dé crewcateraar voor elk festival en (sport)evenement. Door jarenlange ervaring en samenwerking met grote event- en festivalorganisaties, weet Crewfood uitstekend hoe je de gehele crew voorziet van afwisselende, gezonden en lekkere gerechten, zoals ze minimaal gewend zijn van thuis.

EventMakers Vrijwilligersmanagement
EventMakers is al jaren hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Met het werven, selecteren, plannen, begeleiden en trainen van vrijwilligers, ontzorgt en ondersteunt EventMakers organisatoren en draagt ze bij aan het verhogen van de kwaliteit van deze evenementen.

Meer informatie? Zie de GoodFellows website hier: www.degoodfellows.nl

Meer Nieuws

Dit was de Wings for Life World Run 2024 in Breda

Dit was de Wings for Life World Run 2024 in Breda

Beste 3×3 basketballers en breakers komen in iconische Gashouder samen

Beste 3×3 basketballers en breakers komen in iconische Gashouder samen

Europese smaakmakers weer naar KLM Open 2024

Europese smaakmakers weer naar KLM Open 2024