Nederlandse Loterij officiële titelsponsor voor ISU WK Shorttrack 2024

De International Skating Union (ISU) kondigt met trots de Nederlandse Loterij aan als officiële titelsponsor voor de langverwachte ISU WK Shorttrack, die van 15-17 maart 2024 zullen plaatsvinden in het bruisende Rotterdam. Deze samenwerking is een belangrijke mijlpaal in de wereld van het shorttrackschaatsen en belooft een onvergetelijk sportspektakel op te leveren.

De Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024 vormt het hoogtepunt van het shorttrackseizoen en brengt ’s werelds beste atleten samen om te strijden voor de medailles. Het evenement vindt plaats in Rotterdam Ahoy, die een rijke geschiedenis heeft als gastheer voor sportevenementen van wereldklasse. Met de steun van de Nederlandse Loterij belooft deze editie de meest spannende en dynamische kampioenschappen tot nu toe te worden.

De Nederlandse Loterij is een toonaangevende organisatie die fondsen genereert voor verschillende goede doelen in Nederland. Ze zijn al lange tijd supporter van sport en cultuur, dragen bij aan de ontwikkeling van lokale gemeenschappen en stimuleren talent. De samenwerking met de ISU voor de wereldkampioenschappen shorttrack onderstreept de betrokkenheid van de Nederlandse Loterij bij het promoten van een actieve en gezonde levensstijl en het ondersteunen van opkomend talent.

“Deze kampioenschappen worden een spektakel vol geweldige sportprestaties en entertainment. De ISU is zeer verheugd om samen te werken met de Nederlandse Loterij, omdat zij een sterke supporter van de schaatssport zijn,” zei Jae Youl Kim, ISU-president. “Samen met ’s werelds beste shorttrackschaatsers zullen we een fantastische sfeer creëren en fans over de hele wereld laten genieten van de sport.”

“Als grootste supporter van sport in Nederland is de Nederlandse Loterij trots dat we als titelsponsor hebben kunnen bijdragen aan het naar Nederland halen van een groot internationaal WK shorttrack. We kijken uit naar weer een spectaculair evenement in Ahoy Rotterdam”  zei Joost Zuure, Hoofd Sponsoring & Beneficianten bij de Nederlandse Loterij.

De WK Shorttrack beloven een spannende ervaring te worden voor zowel atleten als fans, en de steun van de Nederlandse Loterij zal ongetwijfeld bijdragen aan het succes ervan. Het evenement vindt plaats van 15 tot 17 maart 2024, en er zijn nog steeds tickets beschikbaar.

Meer Nieuws

We kijken terug op een succesvolle derde editie van de Dutch Water Week

We kijken terug op een succesvolle derde editie van de Dutch Water Week

Dit was de Wings for Life World Run 2024 in Breda

Dit was de Wings for Life World Run 2024 in Breda

Beste 3×3 basketballers en breakers komen in iconische Gashouder samen

Beste 3×3 basketballers en breakers komen in iconische Gashouder samen