Weekend WK Shorttrack 2024 volledig uitverkocht

Alle 20.000 weekendtickets voor de Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack 2024 presented by Odido zijn verkocht. Na zeven jaar keert de WK Shorttrack terug naar Rotterdam. Van 15 tot en met 17 maart wordt Rotterdam Ahoy weer omgetoverd tot een ijspaleis. Voor de vrijdag zijn nog wel kaarten beschikbaar voor zowel het middag- als het avondprogramma.

Mede door de successen van TeamNL Shorttrack de afgelopen jaren is de populariteit van de sport flink gegroeid. De kaartverkoop voor de WK is iets meer dan een jaar geleden gestart, in februari 2023, tijdens de laatste World Cup in Nederland en er bleek meteen veel interesse. Na een wederom succesvol EK voor de Nederlandse shorttrackers, afgelopen weekend in Gdansk, waren de laatste weekendkaarten voor de WK uit de webshop verdwenen.

Ondanks dat het weekend uitverkocht is, zijn er nog steeds mogelijkheden om dit evenement live te beleven. Op vrijdag 15 maart zijn er nog tickets beschikbaar voor zowel de middag- als avondsessies. Dit is dé kans om de wereldtop van de shorttrack live te zien strijden om de verschillende titels. Tijdens de WK Shorttrack zijn er 9.500 stoelen beschikbaar per sessie. Op de vrijdag vinden er twee sessies plaats. Op zaterdag en zondag is er één sessie per dag.

Tickets voor de vrijdag zijn nog te koop via www.schaatsen.nl/tickets

Cees Juffermans, toernooidirecteur van de WK Shorttrack, is verheugd over de overweldigende reactie van het publiek. “Shorttrack heeft een speciale plaats in de harten van de Nederlandse fans veroverd, en het feit dat we zaterdag en zondag volledig zijn uitverkocht, is een weerspiegeling van de groeiende populariteit van deze sport in ons land. We kijken uit naar een weekend vol opwinding, competitie en onvergetelijke momenten in een vol huis.”

Meer Nieuws

Dit was de Wings for Life World Run 2024 in Breda

Dit was de Wings for Life World Run 2024 in Breda

Beste 3×3 basketballers en breakers komen in iconische Gashouder samen

Beste 3×3 basketballers en breakers komen in iconische Gashouder samen

Europese smaakmakers weer naar KLM Open 2024

Europese smaakmakers weer naar KLM Open 2024